AK PARTİ?DEN KUTLAMA ZİYARETİ

AK PARTİ?DEN KUTLAMA ZİYARETİ

Televizyonumuzun yeni yaşını kutlayan Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, basının siyasetsiz siyasetin de basınsız olamayacağını vurgulayarak, tarafsız yayın anlayışımızı desteklediklerini söyledi, başarılı nice yıllar diledi.


AK PARTİ?DEN KUTLAMA ZİYARETİ paylaşan: duzcetv

 

Düzce Tv'nin 21. yaş günü dolayısıyla bir nezaket ziyareti gerçekleştiren Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Medya Tanıtım Sorumlusu Sibel Tuncer ve Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Şinasi Tuzluoğlu, bugünün anısına hazırlattıkları Düzce Tv logolu pastayı, Yönetim kurulu başkan vekilimiz Timur Erdem ve televizyonumuz çalışanları ile birlikte kestiler.

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Tv?nin başarılı yayınlarının devamını dilerken, tarafsız yayın anlayışımızın yanında olduklarını belirtti.

Keskin, ? Düzce Tv?nin 21. yaşını kutluyorum. Teşkilat olarak nice 21. yıllara diyoruz. Düzce?ye bugüne kadar verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Tarafsız basın anlayışınızı biz de destekliyoruz. Basınsız bir siyaset siyasetsiz bir basın asla düşünemeyiz. Bu anlamda da başarılarınızın devamını diliyoruz. Bize düşen görev ne varsa biz de her zaman basınımızın yanındayız.? Dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.