BEYKÖY BELEDİYESPOR BAL'A DEVAM DEDİ

BEYKÖY BELEDİYESPOR BAL'A DEVAM DEDİ

Beyköy Belediyespor Cilimli Belediyespor 3-0 yenerek Önümüzdeki Sezonda Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Edecek.

 

Düzce 18 Temmuz Şehir Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk Yarısı 26 ncı dakikada Bahadırın attığı golle 1 - 0 Beyköy Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya Çilimli Belediyespor daha atak başlasa da dakikalar 65 İ gösterdiğinde Soydan takımı adina ikinci golü kaydetti ve Beyköy Belediyespor rahatlamış oldu dakikalar 70 i gösterirken kazanılan frikik atışını Kaptan Bahadır kullandı ve durumu 3 -0 Yaptı.

 

 

Müsabaka bu sonuçla sona erdi. Maç sonrası Beyköy Belediyespor futbolcularında büyük sevinç vardı sakatlık nedeniyle forma giyemeyen takımın kaptanlarından Çağlar Kul'u takım arkadaşları havaya fırlatarak onunda bu coşkuya katılmasını sağladılar.

 

Beyköy Belediyespor Teknik Sorumlusu Nedim Akbulut maç sonunda yaptığı açıklamada biz bu takımı Bal Liginde tutmak için bu maça odaklanmıştık ve rakibimizi net bir skorla yenerek ligde kalmayı başardık futbolcularımı Başkan Ve Yönetim Kurulumuzu taraftarlarımızı tebrik ediyorum Beyköy?e hayırlı olsun dedi.


BEYKÖY BELEDİYESPOR BALA DEVAM DEDİ paylaşan: duzcetv

 

Kaptan Bahadır Düzcespor Üçüncü Lige çıktı Beyköy Belediyespor Bölgesel Amatör de altıncı yılı artık Beyköy Belediyespor  hedef büyüterek Profesyonel Lige çıkmak için mücadele vermeli dedi.

 

Takım Kaptanlarından Çağlar Kul ise sakatlığım nedeniyle takıma katkım olmadı Ancak Nedim hocama yardım Etmeye çalıştım arkadaşlarımı tebrik ediyorum yeni sezonda daha iyi yerlere gelmek İstiyoruz Dedi.

 

Öte yandan Düzcespor Ve Beyköy Belediyespor unda yer aldığı Bölgesel Amatör Ligi 10 Uncu Grup Takımlarından Eskişehir Sağlıkspor Ve Çıksalınspor Süper Amatör Lige düşen takımlar oldu.

Bu iki takımın yerine Yunus Emrespor Ve Alemdağ Takımları Önümüzdeki Yıl Bölgesel Amatör De Mücadele Edecek.

 

Dikilitaşspor Nişantaşı'ni 1- 0 yenerek yine Bölgesel Amatör Ligde Yoluna devam etme hakkını elde etti. Ayrıca müsabakayı izlemek için Ak Parti Düzce Milletvekili Adayları Faruk Özlü Ve Fevai Aslan da Şehir Stadı'nda geldiler ve müsabakayı Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ile birlikte heyecan içinde takip ettiler.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.