SARAY TALEBE YURDU?NDAN BÜYÜK KERMES

SARAY TALEBE YURDU?NDAN BÜYÜK KERMES

Düzce Saray Talebe Yurdu geleneksel büyük kermesini açtı. Hayır Çarşısı adı altında açılışı yapılan kermese Vali Ali Fidan ve protokol üyeleri de katıldı.

Saray Talebe Yurdu Büyük Kermesi düzenlenen törenle açıldı. Açılış öncesi Düzce Belediyesi Mehter Takımı konuklara güzel bir gösteri sundu.

 Serginin açılışına Vali Ali Fidan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, STK temsilcileri, Saray Eğitim Kurumları Bölge Müdürü Hüseyin Yılmaz, Düzce İl Müdürü Ali Devrim, kurum yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.


SARAY TALEBE YURDUNDAN BÜYÜK KERMES paylaşan: duzcetv

Saray Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çolak, kermesin 15 gün süre ile 2 mağazada devam edeceğini söyledi, kermesin içeriği hakkında bilgi verdi, kermesten sağlanan gelirin öğrencilere hizmet olarak döneceğini belirtti.

Dualar eşliğinde protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilmesinin ardından, Vali Fidan ve açılışa katılan konuklar kermesi gezerek alışveriş yaptılar.

Kermeste bir birinden güzel ve çeşitli el ürünleri ile gıda ürünleri satışa sunulurken, geçen yıllarda olduğu gibi bir otomobil ve motosikletler de satışa sunulan ürünler arasında yer aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.