Beşiktaş'ta polis müdahalesi!

Beşiktaş'ta polis müdahalesi!

Beşiktaş'ta polis müdahalesi başladı. Çevik kuvvet ekipleri Beşiktaş Meydanı'da bekleyen gruba tazyikli su ile müdahale etti.

 

Beşiktaş'ta polis, dağılmamakta direnen gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Barbaros bulvarı istikametine kaçan eylemciler, ara sokaklarda dağıldı.


Beşiktaş karıştı paylaşan: duzcetv

Beşiktaş'ta sabah saatlerinden itibaren toplanan gruplar, Taksim'e yürümek istedi. Polis, grupların yürüyüşüne izin vermedi. HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP Milletvekili Sebahat Tuncel, Pervin Buldan, DİSK Başkan Kani Beko da gruba destek verdi. Yürüyüş izni verilmemesi üzerine Milletvekilleri Sebahat Tuncel ve Pervin Buldan ve sendika yöneticileri İstanbul Valisi Vasip Şahin ile telefonla görüşmek istedi. Vali ile telefonla görüşen grup yöneticileri, daha sonra geri dönerek toplananlara hitap etmek istedi. Ancak bu sırada bekleyen gruptan polise doğru taşlar atıldı. Bunun üzerine polis, eylemcilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Barbaros Bulvarı istikametine kaçan eylemciler, ara sokaklarda dağıldı. Polis ile eylemciler arasında Beşiktaş sokaklarında kovalamaca sürüyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.