BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL

BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL

Düzcesportif Gazetesi Düzce'de spor branşlarında başarı elde etmiş sporcuları ödüllendirdi.

Düzcesportif gazetesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ve Düzce Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığı katkılarıyla Düzce'de spor branşlarında başarı elde etmiş sporcuları ödüllendirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü'nün tiyatro salonunda düzenlenen geceye Düzce spor camiası, Düzce protokolü, sporcular, siyasiler, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzce ASKF Başkanlığı ve Gençlikspor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen gece de 22 dalda sporculara ödüller verilirken, Düzce Süper Amatör Ligi'nin de 11 altın adamı da belirlendi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Düzcesportif Gazetesi ve Düzce Web Tv imtiyaz sahibi Emrah Tuzcu "Bu geceyi düzenlememizde ki amacımız, kimseyi üzmeden kimseyle ters düşmeden Düzce'de spor adına değer katmış sporcularımızın az da olsa gönüllerini almaktır. Düzce ilimiz genelinde geçtiğimiz sezon spor adına Düzce'nin adını her branşta ön plana çıkartan sporcularımıza katkılarından dolayı öncelikle şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler Düzcesportif gazetesi ailesi olarak ikinci yılımızda olmamıza rağmen Düzce'nin sporunda doğru işler yaptığımızı düşünüyoruz? dedi.

Düzenlenen gecede yılın spor adamı ödülü Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e verildi. Öte yandan bir diğer yılın spor adamı ödülleri ise Yığılca'da sporun en iyi şekilde gerçekleşmesini sağlayan Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan ve Çilimli Belediyespor?a yapmış olduğu katkılarından dolayı Muhsin Yavuz'a verildi.

Programda ödül alan Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan ?Spor kulüpleri bir şehri temsil eden bir bakıma reklamını yapan bir bakıma onların kendilerini ifade etme fırsatını bulduğu platformlardır. Ben 3 yıldır Yığılca Kaymakamıyım burası benim ilk göz ağrım Düzcespor'un çıkmasına çok sevindim. Kendimi buranın bir parçası gibi hissediyorum. Beni de bir Düzcespor'lu olarak kabul ederseniz bir isteğim var. Düzce de spor camiasından, gazetecilerden, Düzce halkından Düzce'mizi düşürmeyelim daha da yukarılara hep beraber taşıyalım" dedi.

Gece de bir diğer dikkat çeken olay ise geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz spor camiasının önemli isimlerinden Sedat Demirağ'a Yılın Antrenörü ödülü verilmesi oldu. Salonda isminin anons edilmesiyle birlikte uzun süre salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. Söz alan İhsan Çetin yaptığı konuşmasıyla herkesi duygulandırdı.

ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, "Oluşturduğumuz komisyonla adayları belirledik. Ödül sahiplerinden benimde haberim yoktu. Şuan gördüm kadarıyla komisyon tam 12?yi vurmuş. Katılım ve ilgi çok güzel hepinize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ödül Takdim etmek için sahneye çıkan Vali Yardımcısı Kazım Karabulut ise "Bu çok anlamlı ve farklı bir etkinlik oldu benim için. Bu geceyi düzenleyen gazete sahiplerine ve emeği geçenlerinde kocaman bir ödülü hak ettiğini düşünüyorum. Spora hizmetleri için kocaman teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Ödül Töreni derece elde etmiş sporculara verilen plaketler ve 12 altın adama verilen madalyalardan sonra tüm spor camiasının ve çalışanların sahnede fotoğraf çektirmesiyle son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.