KAYINPEDERİNİ SİLAHLA YARALADI

KAYINPEDERİNİ SİLAHLA YARALADI

Edinilen bilgilere göre; Bir süredir kayınpederi ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Sercan Ç. gündüz kayınpederinin Çay Mahallesi 623.Nolu sokak üzerindeki evine gelerek tartıştı.Araya komşuların girmesi ile tartışma sonlanırken, Sercan Ç. evden ayrıldı.

Bu gece saaat 23.00 sıraları yeniden tek katlı eve gelen damat yeniden kayınpederi E.A.ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi ile belinden silahını çeken 26 yaşındaki Sercan Ç. 50 yaşlarındaki kayınpederi E.A.'yı baldırından vurdu. Kayınpeder kanlar içinde yere yığılırken, damat motosiklet ile evden kaçtı.Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kayınpeder ilk müdahalenin ardından ambulans ile Düzce Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. 

Olayın yaşandığı evin içi ve önü Olay Yeri Şubesi ekiplerince güvenlik şeride ile kapatılarak inceleme  yapıldı. Kayınpederini vuran Sercan Ç.'yi yakalamak için Düzce Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri çalışma başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.