DÜZCE MYO?DA SON 6 AYLIK SUNUM

DÜZCE MYO?DA SON 6 AYLIK SUNUM

Düzce Meslek Yüksekokulu?nda  Son Altı Aylık Sunumlar ve Öğrenci Buluşması gerçekleştirildi. Toplantıda, Düzce MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya, "Hadi Yine İyisin" adlı tiyatro gösterisini gerçekleştiren Tiyatro Topluluğu öğrencilerine teşekkür belgesi

Hesap verebilen bir yönetim anlayışı çerçevesinde Düzce Meslek Yüksekokulu Son Altı Aylık Sunumlar ve Öğrenci Buluşması?nın ikincisini Konak Düğün Salonu'nda gerçekleştirdi.

Son Altı Aylık Sunumlar ve Öğrenci Buluşması'nda, Düzce Meslek Yüksekokulunun gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgiyi Düzce MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya verdi.


DÜZCE MYO DA SON 6 AYLIK SUNUM paylaşan: duzcetv

 

Yrd. Doç. Dr. Sivrikaya, "Paydaşlarımızla etkileşim halinde, değer üreten ve topluma hesap verebilen bir kurum olma ilkemiz doğrultusunda yaptığımız bu toplantıları gelenekselleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Yapılan idari ve akademik faaliyetler hakkında bilgiler veren Sivrikaya, öğrencilerin sorunlarını her zaman dinlemeye hazır olduklarını ifade ederek, son altı ayda yapılan hizmetlerden oluşan slayt gösterisini sundu.

Sunumunun ardından Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya, geçtiğimiz günlerde "Hadi Yine İyisin" adlı tiyatro gösterisini gerçekleştiren Tiyatro Topluluğu öğrencilerine teşekkür belgesi takdim etti. Tiyatro gösterisinde emeği geçen öğrencilerden övgü ile bahseden Sivrikaya, "Çok güzel bir gösteri oldu. Hepinizi tebrik ediyorum. Büyük emek gerektiren bir iş başardınız,  hepinize teşekkür ediyorum." sözleriyle duygularını dile getirdi.

Teşekkür belgelerinin takdiminden sonra Son Altı Aylık Sunumlar ve Öğrenci Buluşması'nda soru-cevap bölümüne geçildi. Program, Düzce MYO yönetim kadrosunun, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırmasının ardından sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.