GENÇLİK HAFTASI YÜRÜYÜŞLE BAŞLADI

GENÇLİK HAFTASI YÜRÜYÜŞLE BAŞLADI

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası yürüyüşle başladı.

19 Mayıs Atatürk?ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası etkinliklerle başladı.


GENÇLİK HAFTASI YÜRÜYÜŞLE BAŞLADI paylaşan: duzcetv

Kutlamalar kapsamında "Gençlik yürüyüşü" düzenlendi.Düzce Belediye Bandosu eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Şube Müdürleri ve İl Spor Müdürlüğü çalışanları, sporcu, hakem, antrenör, il temsilcileri ve öğrencilerinin katılımıyla ?Gençlik Yürüyüşü? gerçekleştirildi.

Yürüyüş korteji, İstanbul Caddesi'nden geçerek Anıt Parka geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Atatürk Anıtı?na çelenk sundu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Törende konuşan Dereci, gençliğin önemini ifade eden bir konuşma yaparak Gençlik Haftasını başlattı.

Tören, Milli Sporculara hediye verilmesiyle sürdü. Milli sporculara hediyelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci il Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Erkin Avcı takdim etti.

Anıt Park Meydanındaki tören, farklı spor branşları ile sergilenen dans gösteriyle coşkuyla sürdü. Katılımın bir hayli fazla olduğu kutlamalarda öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı. Judo, Kick Boks, Cimnastik ve halk oyunları büyük beğeni topladı.

Tören Anıt Park Meydanına kurulan farklı sporların yapılabileceği stant alanlarının gezilmesiyle son buldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası etkinliklerinde kick boks, bilardo, judo, satranç, badminton, masa tenisi, voleybol, streetball ve hentbol karşılaşmaları, çeşitli spor branşlarının ve halk oyunlarının gösterileri, izci kampı, konserler, havai fişek gösterileri ve çeşitli kurumlara ziyaretler gerçekleştirilecek. Müsabakalarda dereceye girenlere ödüller verilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.