İLÇE MEYDANINDA ÖNEMLİ ETKİNLİK

İLÇE MEYDANINDA ÖNEMLİ ETKİNLİK

Cumayeri bugün genci yaşlısı kadını erkeği ile kitap okudu. Sadece ilçe meydanına konulan sandalyelerde değil, traktör üstlerinde ve yerlere serilen halılarda oturan öğrenciler ve vatandaşlar hep birlikte kitap okudu.

Cumayeri Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Çok programlı Lise ortaklığında ilçede bugün önemli bir etkinliğe imza atıldı. Şehir meydanına hazırlanan alanda sessiz kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.


İLÇE MEYDANINDA ÖNEMLİ ETKİNLİK paylaşan: duzcetv

 

Kadını erkeği, genci yaşlısı, meydanda toplanarak 40 dakika kitap okudu. Kimi meydana konulan sandalyelere oturdu, kimi traktörler üzerinde kimi ise yerlerde serilen halılara oturarak kitap okumanın keyfini yaşadı.

Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, halka kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tuna, ? 7?den 70?e herkes kitap okuyor. Kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için Çok Programlı Lise müdürümüz sayesinde hep birlikte böyle bir çalışma yaptık. Halkın teveccühü de gayet güzel. Daha da güzel olacak diye düşünüyoruz. Belediye olarak geldiğimiz andan itibaren 12 branşta kurslar düzenledik.120 kursiyer faaliyetlerini gerçekleştirdiler.Kimisi sanatsal anlamda, bazıları zanaatsal anlamda, meslek edindirme kursları altında bir çok faaliyetleri yaptık.Onlar da memnun bizler de memnunuz.?dedi.

Tuna ayrıca Cumayeri için yeni bir yatırımın müjdesini verdi , ilçe meydanına 10 gün sonra kazma vurularak kültür merkezi inşaatına başlanacağını duyurdu.

Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Haşim Yılmaz, okuma alışkanlığını artırmak, okumanın önemini anlatmak, her yerde her zaman okumayı hedef kılmak için bu etkinliğin düzenlendiğini belirtti.

Kitap okuma etkinliği ilgi görürken, Cumayeri halkı 40 dakika boyunca hep birlikte kitap okuyarak örnek bir etkinliğe imza attı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.