İlk Kadın Vekili AK Partiden Çıkartalım

İlk Kadın Vekili AK Partiden Çıkartalım

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, Akçakoca ilçesinde köy gezilerinde vatandaşlarla bir araya gelerek 7 Haziran 2015 seçimlerinde AK Partiye destek istiyor.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, yaklaşık 2 aydır dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.


İLK KADIN VEKİLİ AK PARTİDEN ÇIKARTALIM paylaşan: duzcetv

 

Düzce?nin her ilçesi, her köyü ve her mahallesinde seçim çalışmalarına katılan milletvekili adayı Ayşe Keşir, Akçakoca ilçesinde İlçe Başkanı Dergah Akça, İGM üyeleri Dursun Çakır, Ayfer Yılmaz, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve teşkilat üyeleri ile birlikte vatandaşlara AK Parti icraatlarını anlattı.

Yukarı Mahalle ve Yeni Mahallede vatandaşların hem sorunlarını dinleyen hem de AK Partiye destek isteyen milletvekili adayı Ayşe Keşir, ? Akçakoca ile bundan sonra daha sık görüşeceğiz. Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz. Ben size söz veriyorum. Ankara?ya gittiğimde alın terimi Düzce için akıtacağım ve gece gündüz çalışacağım. Akçakoca?dan büyük destek bekliyorum. İlk kadın milletvekilini AK Parti Düzce teşkilatından çıkartalım? ifadelerinde bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir ve beraberindeki AK Parti heyeti, Karslılar Derneğine de giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Akçakoca?daki seçim gezilerinde vatandaşların dile getirdiği eksiklik ve sorunlara, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici cevap verdi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.