DÜZCE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI

DÜZCE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI

DÜZCE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI

 

Düzce Belediyesi havaların ısınması ile birlikte çalışmalara hız verdi. Ekipler bu kapsamda Ruhi Kurnaz Caddesinde asfalt çalışması yapıyor. Olimpiyat Kavşağı devamında açılan ve son meclis kararı ile Ruhi Kurnaz Caddesi adını alan yeni yolda çalışmalar hızla devam ediyor. 


YAYA KORKULUKLARI BAKIMA ALINDI paylaşan: duzcetv

 

Düzce Belediyesi merkeze bağlı mücavir alanlarda yol ve altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Olimpiyat Kavşağı devamında yeni açılan yol altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte asfaltlanmaya başladı. Asfaltlama çalışmalarında sona yaklaşılırken cadde yeni ismine de kavuştu. Son yapılan meclis toplantısında alınan karar doğrultusunda yeni yol Ruhi Kurnaz Caddesi adını aldı. Yetkililerin yaptığı açıklamada mevcut asfaltlama çalışmalarının bitirilmesi ile birlikte zaman kaybetmeden caddenin çevre düzenlemesine ve kaldırım yapımına başlanacağı öğrenildi.

 

 

 

İSTANBUL CADDESİ YAYA KORKULUKLARI BAKIMA ALINDI

 

Düzce Belediyesi tarafından revize edilen İstanbul Caddesi?nde sıra yaya korkuluklarına geldi. Kırık camların vatandaşlar için tehlike oluşturması ve deforme bir görüntü sergilemesi nedeniyle cadde korkulukları ekipler tarafından yenilendi. 

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri ekipleri İstanbul Caddesi?ndeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Cadde revize çalışmalarının tamamlanması ve yol çizgilerinin çekilmesinin ardından cadde kenarlarında bulunan korkulukların kırılan ve deforme olmuş camları değiştirildi.

İstanbul Caddesindeki korkuluk bakım işlemi başta yayaların can güvenliğini, cadde görüntüsünün daha estetik bir hal almasını sağladı ve ekiplerin titiz çalışmaları sayesinde kısa sürede tamamlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.