GAZİANTEP CADDESİNDE SİNİR BOZUCU SES

GAZİANTEP CADDESİNDE SİNİR BOZUCU SES

Gaziantep Caddesinde bir binaya güvercinler gelmesin diye alarm konuldu. Ancak sürekli çalan alarm güvercinleri değil esnafı kaçıracak. Esnafın sinirlerini bozan, ancak kuş kaçırsın diye konan ve hiçbir etkisi olmayan alarmın etrafı ise güvercin dolu.

Gaziantep Caddesi sürekli bir alarm sesi ile yankılanıyor. Bir binanın duvarına takılan alarm, güvercinleri uzaklaştırmak için akıl edilmiş. Ancak alarmdan cadde esnafı oldukça şikayetçi. ? Kuşlar değil bizler kaçacağız? diyen esnafların, sürekli çalan alarmdan sinirleri bozulurken dükkanlarında iş yapamaz duruma gelmişler.


GAZİANTEP CADDESİNDE SİNİR BOZUCU SES paylaşan: duzcetv

Esnaflar sürekli çalan alarmın kaldırılması için belediyeye, zabıtaya ve emniyete başvurmuşlar ancak hiçbir kurum üstlenmeyince, ne yapacaklarını bilemez halde akşama kadar alarm sesini dinleme zorunda kalıyorlar.

Bir bayan esnaf, yaklaşık 4-5 gündür bu sesle çalışmak zorunda olduklarını söylerken, ?Zabıtayı arıyoruz polisi arayın diyor, polis zabıtayı arayın diyor, bunun çözümü nedir. Kuşlar kaçağına biz kaçacağız yakında. Hepimiz rahatsızız. Şehir mi köy mü bir şey diyemiyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık.? Derken, Başka bir esnaf ise aşırı derecede rahatsız olduklarını ve dükkanlarında çalışamaz duruma geldiklerini söyledi, alarm sesinin kuşları değil esnafı kaçırdığını belirtti. Rahatsız edici bir ses olduğunu ifade eden bir başka esnaf ise, Beyaz masayı defalarca aradıklarını ancak kimsenin ilgilenmediğini belirtti. Alarmın sürekli çalmasından iş yapamaz hale geldiklerini söyleyen bir esnaf, cadde esnafı olarak şikayetçi olduklarını, dükkanlarında hesapları bile yanlış yaptıklarını dile getirdi.

Esnaflar, caddede sürekli çalan bu sesten oldukça rahatsız, bir an önce kaldırılmasını istiyor. Gaziantep Caddesi esnafını dükkanlarında iş yapamaz hale getiren alarmın asıl amacı güvercinleri kaçırmak, ancak görünen manzaraya bakıldığında kuşları hiç etkilemeyen alarm sesi sadece esnafın sinirlerini yıpratmakla kalıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.