100. YIL OKULU?NDAN KERMES

100. YIL OKULU?NDAN KERMES

100. Yıl ilk ve ortaokulunun yıl sonu kermesi birlik ve beraberliğe sahne oldu.. Mahallenin kadınları eğitime destek için gözlemeler açtı, el emeklerini satışa sundu.

Eğitim öğretim döneminin sonuna yaklaşılırken, okullar yıl sonu kermeslerini gerçekleştirmeye başladı. Karaca Mahallesi?nde eğitim veren 100. yıl ilk ve orta okulu da bugün spor sokak çıkışında yıl sonu kermesi düzenledi.


100. YIL OKULU?NDAN KERMES paylaşan: duzcetv

Kermeste mahallenin kadınları gözlemeler açtı, velilerin hazırladığı el işleri ve yiyecekler satışa sunuldu.

İlgi gören kermesin gelirinin okul ve öğrenciler için kullanılacağını söyleyen 100. Yıl İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Bölükbaş, kermesin 2 gün açık olacağını bildirdi.

Bölükbaş, ? Okul Aile Birliğimiz ve değerli velilerimizle birlikte yıl sonu kermesimizi yapmak için buradayız. Sağ olsun velilerimiz bu konuda çok duyarlı oldular. Okulumuzda daha güzel şartlarda çocuklarımıza eğitim vermek amacıyla Okul Aile Birliğimize katkıda bulunuyorlar. Standlarımızda bulunan el örgüleri ve tekstil ürünleri tamamen velilerimizin kendi emekleri ve göz nurudur. Ayrıca yiyecek standlarımız var. Cumartesi ve Pazar günü değerli Düzceli hemşerilerimize hizmet vereceğiz.? Dedi.

Kermeste okul idarecilerini ve velileri yalnız bırakmayan Karaca Mahallesi Muhtarı Bahattin Gümüş, kermese emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tezgahların başında öğrencilerin de satış yaptığı kermeste kadınlar, kurdukları sofralarda gözlemeler yaparken, okuldaki çocuklara destek için bir araya geldiklerini söylediler.

Okul veli birlikteliğinin en güzel örneğinin sergilendiği 100. yıl okulu kermesi yarın da Düzcelilerin hizmetinde olacak. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.