BASIN SÖZCÜSÜ ORHAN AYDIN TEK HEDEF 3 LİG DEDİ

BASIN SÖZCÜSÜ ORHAN AYDIN TEK HEDEF 3 LİG DEDİ

  Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Düzcespor basın sözcüsü Orhan Aydın, takımın şampiyon olması durumunda iyi pirim verileceğini söyledi. 

Orhan Aydın, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Öncelikle Gerede maçının önemine değinen Aydın, "Rakibimiz Gerede ile Bolu Karaçayır'da karşılaşacağız. Her ne kadar rakibimiz zayıf gibi görünse de ciddiyeti koruyarak bu maçı kazanmalıyız. Final maçı niteliğindeki Bartın maçı öncesi bir kaza yaşamak istemiyoruz" dedi.
Bolu emniyetinin isteği üzerine deplasmana taraftar götüremeyeceklerini belirten Aydın, "Biz bu maça taraftarımızı götürmek isterdik ancak maç Karaçayır sahasında oynanacak. Orası da bildiğiniz gibi güvenlik önlemleri alınabilecek bir yer değil. Polis toplu olarak taraftar getirmemizi istedi bizde buna uymak zorundayız ama bireysel olarak gidenler olacaktır Bolu yakın bir yer" diye konuştu.
Ligde 20.haftada lider durumda bulunan Bartınspor'un 3 puanının silinerek 3.sıraya gerilemesini değerlendiren Aydın, "Bu bizim için çok büyük bir avantaj oldu. 3 takım 38 puanla son iki maçına çıkıyor. İpler tamamen bizim elimizde bulunuyor. Bölgesel Ligdeki maddi ve kadro olarak en iyi durumda bulunan bir takımız. Oyuncularımız bölgesel ligin üzerinde oyuncular. Bu iki maçta 6 puan hediye etsinler 3.lige çıktığımızda bu kadroyu bozmadan birkaç takviye ile mücadele edeceğiz" diye konuştu.
Aydın, şampiyon olan takımın iyi bir prim alacağını ifade ederek, "Yönetim Kurulumuzda yalnızca bir arkadaşımız 60 bin lira vereceğini açıkladı varın gerisini siz düşünün. Yeter ki şampiyon olsunlar" dedi.
Beyköy'ün de çıkmasını istediklerini belirten Aydın, "Beyköyspor'da Düzce'nin takımı onları ayrı görmüyoruz kesinlikle. Başka takım yerine Beyköyspor ile play offlara katılalım Düzce'yi iki takımla temsil edelim. İki takım el ele önce play offa sonra 3.lige çıkarız inşallah" dedi.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.