ŞAGUÇ ÇİLE OLMAKTAN ÇIKIYOR

ŞAGUÇ ÇİLE OLMAKTAN ÇIKIYOR

Yapıldığı günden beri Düzcelilerin şikayet ettiği ve Düzceliler için önemli sorun olan Şaguç Köprüsü?ndeki rampalar için Düzce Belediyesi ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar bittiğinde ise köprüye giriş ve çıkıştaki rampa sorunu ortadan kalkacak, Şaguç bazalt asfaltlı köprü olacak.

2014 yılı sonbaharında faaliyete geçen ancak kot farkı nedeniyle köprü giriş ve çıkışlarında oluşan rampalar için Düzce Belediyesi harekete geçti. Havaların düzelmesi ile birlikte Belediye ekipleri de köprü üzerinde çalışmalara başladı. Yetkililerden alınan bilgilere göre çalışmalarda, köprü giriş ve çıkışlarında kot farkından dolayı oluşan yükseltiler bağlantı yollarının yükseltilmesiyle giderilecek. Böylece Aydınpınar tarafından gelen yol ile şehir merkezinden köprüye bağlanan yollara dolgu yapılarak seviye farkı düşürülecek. Asfaltlama işlemi ile birlikte de Bazalt Asfalt bu defa Şaguç Köprüsüne ve köprü bağlantı yollarına yapılacak. Başlatılan çalışmalar sona erdiğinde ise kot farkı nedeniyle oluşan rampalar bitirilerek köprü bağlantı yollarının tatlı meyillerle hem su taşkınlarında hem de trafikte sorunlar yaşanmasının önüne geçilmesi planlanıyor.   


ŞAGUÇ ÇİLE OLMAKTAN ÇIKIYOR paylaşan: duzcetv

 

Çalışmaların en kısa süre içinde bitirilmesinin planlandığı çalışmalar sona erdiğinde de Düzceliler için önemli bir sorun olan Şaguç Köprüsü, normale dönmüş olacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.