KESKİN,CAMİDE PROPAGANDA HABERLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

KESKİN,CAMİDE PROPAGANDA HABERLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Düzce teşkilatı yayla şenliklerinde Düzcelilerle bir araya geldi. Çalışmaların sürekli başında olan AK Parti İl Başkanı Hikmet keskinde hem seçim çalışmalarını değerlendirdi hem de bir seçim çalışması esnasında cami içinde propaganda yapıldığını dair gazete ve televizyonlara yansıyan olayı açıkladı. Hikmet Keskin açıklamasında cami diye duyurulan yerin köy konağı olduğunu ve duvarda da Atatürk posteri olduğunu belirterek eleştirenlerin bu fotoğrafı fark edemediklerini söyledi.

 


KESKİN ATATÜRK FOTOĞRAFINI GÖREMEDİLER paylaşan: duzcetv

 

Seçim çalışmalarına zaman gözetmeden devam eden AK Parti Düzce İl Teşkilatı Pazar günü de yine yollardaydı. Kabalak Köyü Yaylasında yapılan hıdrellez şenliklerinde Düzcelilerle bir araya gelen partililer, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Seçim çalışmaları sonrası değerlendirme yapan İl Başkanı Hikmet Keskin, çalışmaları anlattı. Hikmet Keskin ayrıca son günlerde Türkiye gündemine de giren camide seçim çalışması yapılıyor haberlerine de değinerek, olayın iç yüzünü anlattı.

 

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin; ?Camide yapılan bir seçim çalışmasının Türkiye gündemine oturmasıyla ilgili olarak ta açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin; ?Bu olay bizi derinden üzmüştür. Bunu öncelikle söylemek istiyorum. Biz siyaseti ahlak kuralları çerçevesinde yapmaya gayret gösteriyoruz. Kimseye saldırmadan, kimseyi rencide etmeden, kimseyi aşağılamadan, kimseyi töhmet altında bırakmadan siyaset yapmaya çalışıyoruz. Bu söylemleri geliştiren arkadaşlar, bizim bölgemizin yapısını bilmeyen, bölgemizdeki insanların kültürünü bilmeyen, yaşantısını ve yaşayışını bilmeyen maalesef bir takım arkadaşlarımız veya bölgemizde yaşayan insanlarımız maalesef bu olayları provoke ediyorlar? dedi.

 

?FOTOĞRAF KARELERİNDEN DEĞERLERE HAKARET EDENLERİN İŞİ?

 

Keskin provakasyonların sonuçsuz kalacağını ifade ederek; ?Çünkü biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza ediyoruz ve bundan sonra da muhafaza edeceğiz. Halkımızla, vatandaşlarımızla bütünleşmiş vaziyetteyiz. Onun içinde bu söylentiler asla bizi durduramayacaktır. DEDİ.

 

Meselenin aslıda şudur. Bizim bazı köylerimizde; camilerimizin bitişiğinde veya yanında köy konaklarımız ve sohbet alanlarımız vardır. Bu köylerimizde kahvehaneler, bakkallar yoktur. İnsanlarımız köylerde akşam ve yatsı namazlarını kıldıktan sonra bu alanlarda buluşurlar. Bende bir köylü çocuğuyum benim köyümde de aynı şey vardır. Tabi bu yapıyı bazı kesimler, milletin değerlerini, nasıl yaşadığını bilmedikleri ve oturdukları yerden ahkam kestikleri için fotoğraf karelerinden milletin değerlerine hakaret edenlerin bu işi yaptığını çok iyi biliyoruz. Bizim hemşehrilerimize, insanlarımıza göbeğini kaşıyan adam diyenler, bidon kafalı diyen insanların çıkarttığı yazılar ve fotoğraflardır. Biz bunları biliyoruz? diye konuştu.

?ATATÜRK PORTRESİNİ GÖREMEMİŞLER?

 

Hikmet Keskin ?Köy konaklarında köylü hemşerilerimiz konuklarını karşılıyorlar ve orada ağırlıyorlar. Bu fotoğrafların çekildiği alanlara bakarsanız hatta bir tane fotoğraf karesinde bizim milletvekili adaylarımızın ve il genel meclisi üyelerimizin oturdukları alanın arkasında Atatürk Portresi vardır. Bazı gazeteci arkadaşlarımız maalesef bu fotoğrafları alıp camide siyaset yapılıyor diye lanse ettiler. DEDİ.

 

Böyle yanlış bir şey olabilir mi? Caminin içinde bir resim fotoğraf olabilir mi? Mustafa Kemal Atatürk?ün fotoğrafı var Milletvekili adaylarımızın konuştukları platformun arkasında. Ama milletimizin feraseti, öngörüsü çok yüksektir. İnsanlar bizimle beraberdir. Biz hemşerilerimizle, vatandaşlarımızla bütünleşmiş vaziyetteyiz. Bu tip provokasyonlara da asla iman vermedik vermeyeceğiz. Onların önünü de açmayacağız? dedi.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.