PROFESYONELLERE TAŞ ÇIKARDILAR

PROFESYONELLERE TAŞ ÇIKARDILAR

Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinin hazırlamış olduğu ?2. Fotoğraf Sergisi? Krem Park AVM? de açıldı. Zihinsel engelli öğrencilerin birbirinden güzel fotoğraflarındaki detaylar dikkat çekti.

Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Fotoğrafçılık Kulübünün hazırlamış olduğu ?2. Fotoğraf Sergisi? Krem Park AVM? de açıldı. Yaklaşık 1 senedir süren çalışmaların sonucun da zihinsel engelli çocukların çekmiş olduğu fotoğraflar profesyonel fotoğrafçılara taş çıkardı.


PROFEYONELLERE TAŞ ÇIKARDILAR paylaşan: duzcetv

Kimi fotoğraflarında, ?karışıklığın içinden çıkan bir ihtişamı yansıttı? kimi ise çektiği fotoğrafında ?özgürlük? temasını işledi.

Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Öğretmeni Özlem Kaya,sergi hakkında bilgi verirken, çocukların çekimler sırasında daha çok detay yakaladıklarını belirtti.

Kaya: ?Fotoğraf sergisidir. Zihinsel engelli çocuklarımızın fotoğraf sergisidir. Özelliği bundandır. Sergi 11 fotoğraf arasından seçilen 58 resimden oluşmaktadır.

13 üyemiz var. Başkanlığımız Burhan Çetin adınadır. Ben varım. Diğer üyelerimiz var 13 tane öğrencimiz.  Daha çok mekan fotoğrafı var. Çocuklar kişi çalışması daha az yaptılar. Çünkü doğa gezileri ile çekilen fotoğraflar. Genel de doğa daha güzel çıkıyor. Doğanın ayrıntılarına daha çok dikkat ediyoruz. Bu fotoğrafçılık kulübünün onlara artısı oldu çünkü; şimdi çekim istediğimiz için daha güzel detaylar yakalıyorlar. Bu durumda dikkatleri de artmış oldu. Çok güzel detaylar yakaladılar. Profesyonel çekimi nerdeyse yakın diyebilirim. Çekim süremiz dönem başından beri 1 seneyi buldu. Sergi bugün ve yarın devam edecek.? Dedi.

Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Fotoğrafçılık Kulübünün hazırlamış olduğu sergi 2 gün sürecek.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.