SİGARANIN ZARARLARINA DİKKAT!

SİGARANIN ZARARLARINA DİKKAT!

İl Halk Sağlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları bugün sigaraya karşı yürüyüş düzenledi. Gaziantep Caddesinden başlayan yürüyüşte, sigaranın ortaya çıkardığı sağlık sorunlarına dikkat çekildi.

31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü öncesinde İl Halk Sağlığı tarafından etkinlikler gerçekleştirildi. Bu etkinlikler kapsamında sağlık çalışanları bugün sigaraya karşı yürüdü.

 

İl Halk Sağlığı Müdürü Mahir Arslan, sigaranın Türkiye?yi ve dünyayı tehdit ettiğini söylerken, tütün ve tütün ürünlerinin zararlarına dikkat çekti.

Arslan, ? 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü ile ilgili bir yürüyüş düzenledik sağlık çalışanlarımızla. 31 Mayıs dünya Tütünsüz günü. Bu yıl ki tema da yasa dışı satılan tütün ve kullanıcılarla ilgili. Amacımız, tütünün her türlüsünün zararlı olduğuna, tütüne bağlı ölümlerin yüksek oranda olmasına, ülkemizi ve dünyayı tehdit eden bir orun olmasına dikkat çekmek için bu yürüyüşü düzenledik. Hafta boyunca etkinlikler düzenledik. Kem Park?ta bir stand açtık, insanlarımızı sigaranın zararlarına karşı bilinçlendirdik.? Dedi.

Arslan, sigaranın ortaya çıkardığı sağlık sorunları hakkında rakamsal bilgiler verirken, ? gelin hep birlikte sigarayı bırakalım? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.