AK PARTİ ADAYI ÇAH MAHALLESİNDE

AK PARTİ ADAYI  ÇAH MAHALLESİNDE

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çay Mahallesinde yoğun ilgi ile karşılandı. AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, Düzce?yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. 


AK Parti Düzce İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen seçim çalışmalarında son 10 güne girildi. Seçim çalışmalarına köylerden merkeze doğru yapan AK Partide Düzce Merkezdeki mahallelerde de çalışmalar başladı. Çay Mahallesine AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte giden Milletvekili adayı Ayşe Keşir, Çay Mahallesi sakinleri ile seçildikten sonra çok fazla görüşeceklerini ve sorunları birlikte çözeceklerini kaydetti. Çay mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti heyeti, eksikliklerin giderileceğini belirtti. Ziyarette konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ?Göreceksiniz bundan sonra çok daha sık görüşeceğiz. AK Partinin davası hizmet davasıdır. Çay Mahallemize de her zaman geleceğiz ve dertlerinizle dertleneceğiz. Sadece seçim zamanlarında hatırlanan insanlar olmadığınızı göstereceğiz? diye konuştu.


AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir ise 14 yıldır AK Parti çatısı altında millete hizmet ettiğini kaydederek, ? Ben sizlerin arasından çıktım. AK Partimiz kurulduğundan bu yana Recep Tayyip Erdoğan?ın siyasi ve çalışma ahlakı ile yoğruldum. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında uzun süre görev yaptım. Artık bütün enerjimi ve tecrübemi sizler için harcayacağım. Biz artık abla kardeş gibi olacağız. Birlikte her sorunun üstesinden geleceğiz? şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.