DİVAPANDA SERTİFİKA TÖRENİ

DİVAPANDA SERTİFİKA TÖRENİ

 Kombassan Holding'in Orman Ürünleri Sektöründeki gözde kuruluşu Divapan A.Ş. Mesleki Gelişim Eğitimleri kursunu bitirerek sınavları başarı ile tamamlayan personel için sertifika töreni düzenledi. Programda ayrıca inovatif fikri olan personeller ödüllendirildi.

Geleneksel hale getirilen personel toplantısı ile sertifika töreninin düzenlendiği program öncesinde Düzce'nin başarılı grubu Pembe Panter Komedi Dans üçlüsü sahne aldı. Gösterisi ile geceyi renklendiren Pembe Panter büyük alkış aldı.
İş Kur İl Müdürü Celil Kuzu, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hasan Sarı ile Divapan personelinin katıldığı belge töreninde konuşan Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, "Personel toplantısı ile sertifika törenini birleştirdik. 52 personelimiz İş-Kur İl Müdürlüğü ve Endüstri Meslek Lisesi işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimi başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar. Kendilerini kutluyorum" dedi.

Divapan A.Ş.'nin 2011 yılı bütçesinin yüzde 105 oranında gerçekleştirildiğine dikkat çeken Zengin, "Sektörümüz ilerleyerek ciddi bir noktaya geldi. Divapan'da yatırım sürecini başlatarak bu sürecin göstergesi olarak Almanya'dan almış olduğumuz tesisin parçaları gelmeye başladı. Şu ana kadar 200 TIR'lık filonun 40 TIR'ı fabrikamıza ulaştı. Divapan 2013'e Conti Roll Press ile girecek. Bu yatırımın gerçekleşmesi Divapan'ın takım ruhu çalışmasının neticesidir. Divapan bölgede yükselişini yeni tesis kurulumları ile sürdürerek bölgede bir kutup noktası olmaya ve parlamaya devam edecektir. Bu başarılarımız takım ruhu içinde devam edecek" diye konuştu.
Zengin'in konuşmasının ardından İş-kur ve Endüstri Meslek Lisesi ile ortaklaşa düzenlenen Mesleki Gelişim Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 52 personele belgeleri verildi.

Belge töreninin ardından personele İnevasyon ödülleri de takdim edildi. İnevasyona çok önem verdiklerini söyleyen Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin tarafından Başarılı çalışmalarından dolayı Şeref Değirmenci ve Fikri Çiftçi altınla ödüllendirildi.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.