BU KEZ YENİ VEKİLLERLE TOPLANDI

BU KEZ YENİ VEKİLLERLE TOPLANDI

Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde, 7 Haziran'da seçilen milletvekillerinin katıldığı toplantıda konuştu. Milletvekillerine teşekkür etti.

Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, il başkanları ve belediye başkanlarının ardından bugün yeni seçilen milletvekilleri ile bir toplantı düzenledi. Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir?in de katıldığı toplantıda Davutoğlu, 7 Haziran seçimlerinin, Türk demokrasi tarihinde önemli bir eşiğin aşılmasıyla neticelendiğini ifade etti.


BU KEZ YENİ VEKİLLERLE TOPLANDI paylaşan: duzcetv

Davutoğlu, "Burada sizlere gösterdiğiniz gayretler, milletimize davamızı seçim kampanyasında anlatmak için sergilediğiniz ilkeli tutum ve çalışmalarınız dolayısıyla teşekkürü bir borç biliyorum. Sizlere teşekkür etmekle birlikte yine değerleri eşlerinize, çocuklarınıza, sizlere destek olan dostlarınıza teşekkürü borç biliyorum. Ayrıca en büyük teşekkürü sizlerle burada olmak için çok büyük çabalar sarf eden ama listenin daha arka sıralarda olduğu için buralarda olamayan fakat sizlerin buraya gelmenizde en büyük katkıyı yapan en çok değerli adaylarımızadır. Özellikle bunun altını çizmek istiyorum." Dedi.

Seçim sürecinde 81 vilayeti gezdiğini, halkla buluşarak her şeyi istişare ettiklerini dile getiren Davutoğlu, teşkilatların da fedakarca çalıştığını vurguladı.

Davutoğlu, "Göz göze, gönül gönüle, diz dize oturduk, konuştuk. Listenin hangi sırasında olursa olsun gece gündüz koşturan ahlak abidesi adaylarımızı gördüm. Listenin arka sıralarında olmakla birlikte listenin en önündeki arkadaşı kadar büyük bir fedakarlıkla tam bir dava aşkıyla çalışan bu yol arkadaşlarımızı bir kez daha selamlıyorum ve onların da aslında manen bu salonda olduklarını vurgulamak istiyorum.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.