DİVAPAN'DA GELENEK BU YIL DA DEVAM EDECEK

DİVAPAN'DA GELENEK BU YIL DA DEVAM EDECEK

DİVAPAN Genel Müdürü Hakan Zengin, ramazan ayında yapılacak faaliyetleri anlattı, çalışanların aileleri il yapılacak iftarın yanı sıra, huzur evi ve yetiştirme yurdu sakinleri için de özel iftar düzenleyeceklerini belirtti.

Her yıl Ramazan ayında çalışanlar ve aileleri için düzenlenen iftar yemekleri ile diğer fabrikalara da örnek olan DİVAPAN, bu yıl da Ramazan ayında bir çok organizasyona imza atacak.

DİVAPAN Genel Müdürü Hakan Zengin, Ramazan ayında düzenlenecek iftar faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu, DİVAPAN iftarlarının diğer firmalara da örnek olduğunu belirtti.

Zengin, ? Öncelikle Düzce halkımızın tüm ramazan ayını tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Biz pima pen ailesi olarak öncelikle personelimiz ve ailelerine başlatmış olduğumuz geleneksel iftar yemeğini bu sene de devam ettirmeyi düşünüyoruz. Planımız var. Önümüzdeki günlerde basın mensuplarının da çağırıp hep birlikte basının da olduğu bir iftar yemeği düzenleyeceğiz. Bizim bu yapmış olduğumuz iftar yemeği diğer şirketlere de örnek oldu. Bazı şirketlerde aileleri ile birlikte sadece personel değil personelin aileleri ile birlikte yemek düzenlemeye başladılar. Bizim böyle bir şeyi başlatıp ta başka firmalara da örnek olmamız bizim için çok anlamlı oldu.? Dedi.

DİVAPAN çalışanları ve ailelerinin bir araya geldiği iftarlar dışında da organizasyonlar düzenleyeceklerini söyleyen Zengin, bu organizasyonlarda sürpriz konuklar olacağını bildirdi.

Zengin, ? Onun akabinde biz huzur evi ve yetiştirme yurdu ya da eğitime muhtaç özel eğitim öğrencilerine insanların toplandığı protokolünde olduğu bir iftar yemeğimiz var. Onu da düzenleyeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde de bunun duyurusunu yapacağız. Bizim programlarımızın içerisinde de sürpriz konuklarımız olacak. İnşallah bu sene de hayırlı bir iftar yemekleri düzenlemiş oluruz. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Sohbet programlarımıza da seyircilerimizi bekliyorum.?şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.