KURUMLARARASI KOORDİNASYON İÇİN

KURUMLARARASI KOORDİNASYON İÇİN

Evde sağlık hizmetlerinin kurumlar arasında koordineli bir şekilde yürütülmesi için Valilik, Belediye, Halk Sağlığı Ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Evde Sağlık Bakım ve Sosyal Destek Hizmetleri veren kurumların koordineli bir şekilde çalışmaları için Düzce Belediyesi, Halk Sağlığı Merkezi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Halk Sağlığı İl Müdürü Mahir Arslan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zeki Yıldırım?ın katıldığı protokol töreninde konuşan Vali Ali Fidan öncelikle Düzcelilerin Ramazan ayını kutlarken, Belediye Başkanlar Birliği Başkanlığına seçilen Mehmet Keleş?i de tebrik etti.

 

Vali Fidan, Evde Sağlık Bakım ve Sosyal Destek Hizmetlerinin işbirliği içerisinde yürütülmesine ilişkin protokol imzalanacağını söyledi, protokolde yer alan kurumlar arasında etkin bir iş birliği sağlanacağını belirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Düzcelilerin ramazanını kutladı, kurumların benzer çalışmalarda bulunduğunu ancak koordinasyon olmadığını söyledi, bu protokolle bu koordinasyonun sağlanacağını belirtti.

Konuşmaların ardından evde bakım hizmetleri için işbirliği sağlayacak olan 4?lü protokol, Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Halk Sağlığı İl Müdürü Mahir Arslan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zeki Yıldırım tarafından imzalandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.