DOKTORLUĞA ADIM ATTILAR

DOKTORLUĞA ADIM ATTILAR

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni ile 2014-2015 eğitim öğretim yılı mezunlarını verdi. 


Mezuniyet töreni mezun doktorların eğitim hayatından kesitler sunan slayt gösterimiyle başladı. Programda ilk konuşmayı 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Birincisi Dr. Elif Karasal gerçekleştirdi. Dr. Karasal, ?Hekim arkadaşlarımı temsilen bu konuşmayı yapmaktan onur duyuyorum.

Aldığımız bu diploma, bizi destekleyen, stresli sınav zamanlarımızda yanımızda olan ailelerimize ilk teşekkürümüzdür? dedi. Cehalete ışık tutmayı amaç edindiklerini belirten Dr. Elif Karasal, son dönemlerde sağlık çalışanlarına uygulanan şiddeti kınadı. ?Hocalarımızla direkt ilişkimiz en büyük avantajımızdır? şeklinde konuşan Dr. Elif Karasal, eğitim süreci boyunca kendilerini destekleyen başta Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu olmak üzere bütün öğretim üyelerine teşekkür etti.


 

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Tıp Fakültesinin kuruluşunun 23. yılı olduğunu, 14. mezuniyet törenini gerçekleştirerek 75 öğrencinin hekim olarak mezun olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Ataoğlu, Tıp eğitiminin en önemli unsurunun insan olduğunu belirterek, ?Zorlukları aşmada bilginiz, insan sevginiz, dürüstlüğünüz, sabrınız gerçek gücünüz olacaktır. Her şey gönlünüzce olsun? dedi.


Mezuniyet Töreni?nin son konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Üniversite çatısı altında mezun olan hekimlerin meslek hayatına atılmaya hazırlandığını söyledi. Rektör Çakar, ?İnsan sevgisinin mesleğinizde rehber olmasını diliyorum. Sizlerle gurur duyuyorum? diyerek tüm sağlık çalışanlarına uygulanan saldırıları ve şiddeti kınadığını belirtti.


 

Protokol konuşmalarından sonra program, Fakülte birincisi tarafından yaş kütüğüne isim çakılması, doktorlara mezuniyet belgelerinin ve plaketlerinin takdim edilmesi ve mezunların Hipokrat Andı?nı hep bir ağızdan okumasıyla devam etti.


Mezuniyet Pastası Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu ve Tıp Fakültesi dönem birincisi Dr. Elif Karasal tarafından kesilmesinin ardından mezun doktorlar, büyük bir coşku içinde mezuniyetlerinin simgesi olan keplerini havaya atarak fakülte eğitimlerini noktalamış oldu. Mezuniyet Töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından misafirlere sunulan ikramla sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.