AKSAYAN TRAFİK SİNİRLERİ GERDİ

AKSAYAN TRAFİK SİNİRLERİ GERDİ

D-100 karayolunda trafik tıkanınca sinirler gerildi, ortaya istenmeyen görüntüler çıktı. Bir sürücü tekme tokat başka bir sürücüye saldırdı.

D-100 karayolunda aksayan trafikte sinirleri gerilen bir sürücü başka bir sürücüye tekme tokat saldırdı.Trafiğin tıkandığı yoldaki kavga, başka sürücülerin ve çevredekilerin araya girmesiyle son buldu.

Olay bugün D-100 karayolu Öztürkler kavşağında meydana geldi. Kavşakta meydana gelen kazanın ardından yolda trafik arapsaçına dönerken, sürücülerin sinirleri gerildi, kavga çıktı. İddiaya göre, iki otomobil sürücüsü arasında yol verme yüzünden sözlü atışma çıktı. İddiaya göre sıkışan trafikte araçlarının içinde birbiriyle tartışmaya başlayan sürücülerden biri daha sonra aracından inerek tartıştığı sürücüye tekme tokat saldırdı. Sinirlerine hakim olamayan sürücü saldırdığı sürücünün yanında eşi olmasına rağmen aracın kapısını açarak sürücüyü tekmeledi. Uzun süre sürücüyü kavga ve yumruk yağmuruna tutan sürücü çevrede bulunan vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirilerek aracın yanından uzaklaştırıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.