TÖRENE YOĞUN İLGİ

TÖRENE YOĞUN İLGİ

Düzce Üniversitesi 2014-2015 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni bugün gerçekleştirildi. Öğrenciler mezuniyet coşkusu yaşarken, kep fırlatarak mutluluklarını paylaştılar.

Düzce Üniversitesinde bugün mezuniyet coşkusu vardı. 2014-2015 eğitim öğretim dönemi sonunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Üniversite stadyumunda düzenlenen törene Vali Ali Fidan ve protokol üyeleri, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Tören öğrencilerin hep birlikte geçiş yaparak, konukları selamlamalarının ardından  alandaki yerlerini almaları ile başladı.

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, yeni başladığı rektörlük görevinin en anlamlı günü olduğunu belirtti, Düzce Üniversitesi?nin yenilikçi, girişimci, dinamik bir üniversite olarak mezun öğrencilerin meslek hayatında önemli bir avantaj sağlayacağını ifade etti.

Vali Ali Fidan yaptığı konuşmada, öğrencilerin büyük başarıya imza attıklarını söyleyerek, bu başarıda ailelerin de büyük emeği olduğunu belirtti.

Konuşmalardan sonra bölümlerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi ve yaş kütüklerine isimleri çakıldı. Okul birincilerine plaket verilmesinin ardından mezun olan öğrenciler kep fırlatarak mutluluklarını paylaştılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.