YIĞILCA BELEDİYESİ?NDEN ÖRNEK İFTAR

YIĞILCA BELEDİYESİ?NDEN ÖRNEK İFTAR

Yığılca Belediyesi bir ilke daha imza attı. Göreve geldiği günden bu güne kadar birçok ilke imza atan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit birçoklarına örnek olabilecek birlikteliğe iftar dolayısıyla öncülük etti. 


Yığılca tarihinde hayatta olan Belediye Başkanlığı yapmış birçok ismi iftar sofrasında buluşturdu. Tam bir centilmenlik örneği sergileyen Yiğit yine belediyeden daha önceki yıllarda emekli olmuş her kademeden personeli de unutmayarak büyük bir vefa örneği sergiledi. Ayrıca Belediyede çalışan kadrolu kadrosuz bütün personeli de yine aynı iftar sofrasında buluşturarak aileleri ile birlikte eşi benzeri görülmeyecek bir birlikte sağlamış oldu.

İftar programında önce Yığılca Belediye başkanı Yiğit bir konuşma yaparak geçmiş belediye başkanlarına ?Onlar Yığılca?mızın birer değeri ve benimde ağabeylerim? diyerek duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Yiğit çalışanlarını da unutmayarak ?Bir buçuk yıla yakın zaman zarfında başardığımız her işte sizlerin emekleriniz? var diyerek personele teşekkür etti. Geçmiş belediye başkanları da kısa birer konuşma yaptılar. Başkanın çalışmalarını takdir ettiklerini böyle birlikteliklerin sürmesini temenni ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.