DAVUTOĞLU'NDAN VEKİLLERE UYARI

DAVUTOĞLU'NDAN VEKİLLERE UYARI

25. Dönem Ak Parti Milletvekilleri ilk grup toplantısına katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk resmi grup toplantısında partililere seslendi ve vekillere ?"Siz parmak kaldırma makinesi değilsiniz. Milletin temsilcisiniz.? Şeklinde  uyarıda bulundu.

Yeni dönem Ak Parti milletvekilleri Başbakan Ahmet Davutoğlu?nun katıldığı ilk grup toplantısına katıldı. Düzce Ak Parti Milletvekili Faruk Özlü milletvekili olarak ilk kez katıldığı grup toplantısında yerini aldı.

Yeni dönem ilk grup toplantısında konuşan Davutoğlu vekillere Erdoğan sözleriyle öğüt verip uyardı. Davutoğlu vekillere "Siz parmak kaldırma makinesi değilsiniz. Milletin temsilcisiniz." dedi.

Kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan?ın  21. dönem milletvekillerine söylediği,  "Siz parmak kaldırma makinesi değilsiniz. Milletin temsilcisiniz." Şeklindeki sözü hatırlatan Davutoğlu,  ?Ben de aynı sözleri tekrarlıyorum. Hiçbir vekilimiz parmak kaldırma makinesi değildir." Dedi.

SİYASET KORKAKLARIN İŞİ DEĞİLDİR

Davutoğlu konuşmasına, ?Türkiye'yi terörle anmak için uğraşanlar bir de bu çatıda olacaklar. AK Parti'nin iktidar olduğu hiçbir dakikada terörle işbirliği olmamıştır ve olmayacaktır.

Siyaset korkakların işi değildir. Türkiye tarihin öznesi olmaya devam edecektir.? Sözleriyle devam ederken, meclis başkan adayı hakkında da konuştu. Davutoğlu, ? Bizim bir tane meclis başkanı adayımız var son turun son aşamasına kadar da sadece onu destekleyeceğiz.

Bizde ayak oyunları olmaz. Siyasi ahlakı ayakta tuttuk ve ayakta tutacağız. 258 milletvekilimizle 1. turdan 4. tura kadar İsmet Yılmaz'ı destekleyeceğiz.Cumhurbaşkanımızı rencide edecek ve makamı tartışmaya açacak bir pazarlığa girmeyiz. İnşallah görevi aldıktan sonra hükümeti en kısa zamanda kurarız.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.