GENÇ PARKTA ÖLÜ BULUNDU

GENÇ PARKTA ÖLÜ BULUNDU

Sabah saatlerinde Düzce?de bir genç parkta ölü bulundu. Polis ekipleri ölen gencin kimliğini tespit edebilmek için uzun süre uğraştılar. 16 Yaşındaki gencin ölüm nedeni araştırılıyor.

 

Olay; sabah saatlerinde Düzce?de kalıcı konutlar 12. Bölgede bulunan parkta meydana geldi. Alınan bilgilere göre; Parkta, sabah saatlerinde bir şahsın yerde yattığı ihbarını alan 112 acil yardım ekipleri, yerde yatan şahsın bulunduğu parka gitti. Parkta 112 acil yardım ekipleri yaptıkları ilk incelemede gencin hayatını kaybettiğini belirlediler. Hemen polis ekiplerine olayın haber verilmesi üzerine de olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri yaptıkları araştırma sonucu hayatını kaybeden gencin 16 yaşında Hakan S. olduğunu belirlediler. Hayatını kaybeden gencin bulunduğu parka gelen olay yeri inceleme ekipleri geniş güvenlik önlemi alarak hayatını kaybeden Hakan S.?nin ölüm nedeni hakkında delil topladılar.

 

 

 

Hakan S.?nin kimliğini tespit edebilmek için ise uzun uğraşan polis ekipleri gencin ölüm nedeninin ise yapılacak otopsi sonrası belirleneceği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.