ANITPARK DOLDU TAŞTI

ANITPARK DOLDU TAŞTI

Düzce Belediyesi tarafından Düzcelilerin Ramazan ayını, ruhuna uygun geçirmeleri için yapılan Ramazan etkinlikleri ünlü isimleri Düzcelilerle buluşturmaya devam ediyor. Düzce Şehir Merkezindeki Ramazan Sokağı?nın akşamki konuğu ise ünlü ilahiyatçı-Yazar ve televizyon programcısı Ömer Döngeloğlu oldu. Düzceliler, Döngeloğlu?nun sohbetine yoğun ilgi gösterdi.

Düzce belediyesi tarafından organize edilen ve Ramazan ayı boyunca Kalıcı Konutlar Bölgesindeki Anıtpark ile Düzce merkez?deki Anıtpark?ta kurulan Ramazan Sokağı etkinlikleri bütün hızıyla devam ediyor. Her akşam geleneksel sahne sanatlarının yer aldığı etkinliklerde belirli günlerde de ünlü isimler sahne alarak Düzcelilerle buluşuyor. Ramazan Etkinliklerinin akşam ki konuğu ise ünlü İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu olduç Ömer Döngeloğlu; Düzce Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında şehir merkezindeki Anıt Park Meydanında Düzcelilerle buluştu.

Düzcelilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Döngeloğlu, Ramazan ayının faziletlerinden bahsetti ve dini olarak bazı önemli konular hakkında da izleyenlere ışık tutacak açıklamalarda bulundu.

Geç saatlere kadar sohbetine devam eden Döngeloğlu, bir kanalda yayınlanan Ramazan Programına yetişmek üzere yola çıkması gerektiğini belirtmesine rağmen Döngeloğlu, gördüğü yoğun ilgiden dolayı programını uzattı. Program sonunda Düzcelilere teşekkür ederek sohbetini bitirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.