VATANDAŞ ?50 CM? NEREDE DİYOR?

VATANDAŞ ?50 CM? NEREDE DİYOR?

Körpeşler Mahalesi?nde Karaca Deresi kenarına DSİ tarafından istinat duvarı yapıldı. Ancak mahalleli bir vatandaşın iddiasına göre 1 metre yapılması gereken duvar 50 cm yapıldı. Vatandaş şimdi duvarın neden gerektiği ölçüde yapılmadığını sorguluyor.

Devlet Su İşler dere ıslah projesi kapsamında Karaca deresinde çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Körpeşler mevkiinde yapılan bir uygulama ?bu ne? dedirttirecek cinsten.

Karaca deresinin Körpeşler köprü mevkiine DSİ tarafından istinat duvarı yapıldı. Ancak duvar var mı yok mu belli değil. Adeta yapılmış olmak için yapıldı görüntüsü çizen istinat duvarları 50 cm?lik bariyerler şeklinde.

Karaca deresi kenarına yapılan istinat duvarının hali vatandaşın da dikkatini çekti. Körpeşler sakini Göksenin Mazlum, ıslah projesini yapan firmanın ihaleyi aldığı zamanlardaki incelemeleri sırasında istinat duvarını 1 metre yükseklikte yapılacağını söylediği kendi kulakları ile duyduğunu iddia ederken, geri kalan kısmın ne olduğunu sorguladı, ? bu devletimize israftan başka bir şey değil? dedi.

Mazlum, istinat duvarının bu şekilde olmasının özellikle sürücüler için tehlike arz ettiğini söylerken, duvarın yüksek yapılması gerektiğini savundu, 50 cm?lik duvarın arada kaynadığını iddia etti.

Mahalleli, Karaca deresi kenarına yapılan adı istinat duvarı olan ancak görüntüsü öyle olmayan betonların olası bir su baskınında hiçbir işe yaramayacağını, çocuklar ve sürücüler için tehlike arz ettiği görüşünde. Bir an önce bu olaya el konulmasını isteyen vatandaşlar devletin kaynaklarının böyle kullanılmaması gerektiğini söylediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.