İNSAN VE MEDENİYET HAREKETİNDEN İFTAR

İNSAN VE MEDENİYET HAREKETİNDEN İFTAR

İnsan ve Medeniyet Hareketi?nin düzenlediği iftar programına Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Ayşe Keşir, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İnsan ve Medeniyet Hareketi?nin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İnsan ve Medeniyet Hareketi?nin düzenlediği iftar programına İnsan ve Medeniyet Hareketi Kurucu Başkanı ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar,  AK Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İnsan ve Medeniyet Hareketi?nin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İftar programında İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı Cemal Kazak ve Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar Kısa bir konuşma yaptı.

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü ise İnsan ve Medeniyet Hareketinin faaliyet ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, hareketin çalışmalarının destekçisi olacaklarını belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.