BİSİKLETLİ SALDIRGAN OPERASYONLA YAKALANDI

BİSİKLETLİ SALDIRGAN OPERASYONLA YAKALANDI

Geçtiğimiz Mayıs ayında Fatih Mahallesi D-100 yan yol üzerinde Osman Hamdi E, 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan şüpheli, bugün Düzce Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan bir operasyonla yakalandı.

Ağa Mahallesinde ikamet eden inşaat işçisi 25 yaşındaki Osman Hamdi E, 30 Mayıs tarihinde D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağına 200 metre kala yan yolda bıçaklanarak ağır yaralamıştı. Olay yerine gelen 112 ekipleri aşırı kan kaybeden ve Osman Hamdi E. hemen ambulans ile Düzce Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırmışlardı.

Düzce Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatmışlardı. Ekipler önce olay yerinin yakında bulan ve yol üzerindeki işyerlerinin onlarca güvenlik kameralarını tek tek incelemeye alarak, bıçaklanan Osman Hamdi E.?nin,  5 ay önce kız meselesi yüzünden bir fırında tartışma sonrası 1 kişiyi bıçakladığı tespit etmişlerdi. 2 kişinin D-100 yan yolda bisikletleri ile Osman Hamdi E.?yi takip ettikleri tenha bir yerde kıstırarak bıçakladıkları belirlenmişti.

OPERASYONLA YAKALANDI

Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu, bıçaklama olayını gerçekleştirdiği tespit edilen Cumali K.?yi yakalamak için bugün bir operasyon düzenlendi. Körpeşler Mahallesinde kıstırılan şahıs polisleri görünce kaçmaya başladı. Havaya ateş eden polisler şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Kelepçelenen Cumali K. Düzce Emniyetine götürüldü. Buradaki işlemlerin ardından yarın Düzce Adliyesine çıkartılması bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.