PROFESYONEL TERCİH DESTEĞİ

PROFESYONEL TERCİH DESTEĞİ

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TEOG ve LYS sınavları sonrasında başlayan tercih dönemi için Rehberlik ve Araştırma Merkezi?nde profesyonel destek birimi oluşturuldu. Konusunda uzman rehberlik ve araştırma öğretmenleri lise ve üniversite tercihlerinde öğrencilere yardımcı olacaklar.

Yüzlerce öğrenci LYS ve TEOG sınavlarının ardından gelecekleri için doğru tercih yapma konusunda endişe yaşarken, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi?nde tercih büroları oluşturdu. Konusunda uzman kişiler tercih yapacak öğrencilere destek oluyorlar.

Tercih bürolarını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, hem lise hem de üniversite yerleştirmeleri ile ilgili 3 ayrı büro kurulduğunu söylerken, velileri ve öğrencileri bu bürolara beklediklerini vurguladı.

 

Yurtman,  ?TEOG, LYS ve YGS?de ınav maratonu bitti tercih dönemi başladı. Bizde öğrencilerimize doğru tercihleri yapma noktasında yardımcı olmak adına burada rehberlik ve araştırma merkezinde hem liselere hem de üniversite yerleştirmeleri ile ilgili 3 ayrı büro kurduk. Ayın 14?üne kadar devam edecek. Ben bütün veli ve öğrencilerimize yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Tercih noktasında kendi kendilerine değil öğrenci ve velilerimiz bu bürolara müracaat etmelerini istiyoruz? dedi.

Milli Eğitim Müdürü Yurtman, tercih bürolarının hafta sonu da açık olacağını belirtti.

Yurtman, ?Bugün ilk olarak açılmasına rağmen dışarıda ki müracaatı gördük ve hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri tercih büroları açık olacak. Hem üniversite tercihlerinde hem de lise tercihlerinde bulunacak öğrencilerimiz buraya gelerek haklarını kullansınlar? şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.