DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

TÜBİTAK tarafından, üniversitelerin girişimcilik ve yenilikçilik performanslarına göre sıralandığı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi 2015 yılı sıralaması Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından TÜBİTAK?ta düzenlenen basın toplantısında açıklandı.

Açıklamaya göre Düzce Üniversitesi yaptığı girişimcilik faaliyetleri doğrultusunda yükseliş göstererek 41. sıradan 38. sıraya yükseldi. Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi ile üniversitelerde girişimcilik ve yenilikçilik faaliyetlerinin teşvik edilmesinin amaçlandığını belirten Bakan Işık, ?Bu çalışma, üniversitelerin eğitim kalitesine göre sıralandığı bir liste veya en başarılı üniversiteyi ortaya koyan bir sıralama değildir? diye konuştu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ?Gururluyuz, başarı tüm akademik ve idari personelimizin fedakarca yaptıkları çalışmaların sonucudur. Esasen girişimcilik ve yenilikçilik bizim felsefemizdir. Daha yükseklere çıkmak ana hedefimizdir. Üniversitemi kutluyorum? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.