2 KM?LİK BİSİKLET YOLU TAMAM

2 KM?LİK BİSİKLET YOLU TAMAM

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan ?1 Metreye 1 Bisiklet? kampanyası kapsamında Düzce Belediyesi de bisiklet için başvuru yapmaya hazırlanıyor.

Düzce Belediyesi tarafından Akçakoca yolu üzerinde yapımı devam eden bisiklet yolu 2 kilometre uzunluğa ulaştı. Buna göre her bir metreye bir bisiklet olmak üzere toplamda 2 bin bisiklet almak için girişimlere başlıyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akçakoca Yolu üzerinde kısa sürede tamamlanan bisiklet yolunda çalışmalar devam ederken halihazırda tamamlanan 2 kilometrelik kısım için Sağlık Bakanlığına başvuru yapılacak.

 

Düzce?nin fiziki özelliklerinin de doğal bir sonucu olan yaygın bisiklet kullanımı şehir merkezi ve ana arterlerde bisiklet yolu yapılmasını zorunlu kıldı. Bu kapsamda çalışmalar başlatan Düzce Belediyesi Çoban Kavşağından Akçakoca Yolu üzerinde uzanacak bisiklet yolunun 2 kilometrelik kısmını tamamladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından tüm Türkiye?de belediyeleri kapsayacak şekilde başlatılan ?1 Metreye 1 Bisiklet? kampanyasına Düzce Belediyesi de dahil oluyor. Buna göre bakanlığa toplamda 2 bin bisiklet verilmesi için başvuru yapılacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.