Bayrampaşa, Barcelonalı oldu

Bayrampaşa, Barcelonalı oldu

Milli futbolcu Arda Turan'ın dünya devi Barcelona'ya transfer olması doğup büyüdüğü Bayrampaşa semtinde büyük sevinç yaşattı.

 

Atletico Madrid formalarını rafa kaldıracaklarını dile getiren mahalle sakinleri, Katalan ekibinin formasını giyerek yıldız oyuncuya destek oldu. 

Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan, 41 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında dünya devi Barcelona'ya transfer oldu. Yıldız futbolcunun büyük başarısı futbola başladığı Bayrampaşa'nın Altıntepsi mahallesini de sevince boğdu. Futbola 8 yaşında Altıntepsi mahallesindeki amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başlayan Arda, 1997'den 2000'e kadar futbol yaşamını burada sürdürdü. 2000 yılında henüz 12 yaşındayken, Galatasaray'a transfer olan yetenekli oyuncu, basamakları tek tek çıkarak 28 yaşında futbol hayatında zirve yaptı. Messi, Neymar ve Suarez gibi yıldız isimlerin formasını giydiği Katalan ekibi Barcelona'ya transfer olan Arda, Altıntepsi mahallesine de büyük sevinç yaşattı.

"ARTIK MADRID FORMASI YOK"
Anne ve babasının halen yaşadığı sokakta bulunan komşuları Arda'nın Barcelona'ya transferinin ardından Katalan ekibinin formasını sırtına giydi. Arda Turan'ın imzaladığı Atletico Madrid formasını artık rafa kaldıracaklarını dile getiren mahalle sakinleri, "Yeni formaları giydik. Eski formaları artık rafa kaldırdık. Arda nerede biz de peşindeyiz. Kendisi ile çok gurur duyuyoruz. Bayrampaşa'yı ve Altıntepsi'yi bütün dünyaya tanıttı. Kendisinin de çok vefalı olup, devamlı buralarda olması, ailesinin burada olması bize gurur veriyor. Kendisine başarılar dileyeceğim de bundan daha üst takım kalmadı. Uzay takımına yerleşti artık" dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.