DİVAPAN?DAN BÜYÜK AİLE İFTARI

DİVAPAN?DAN BÜYÜK AİLE İFTARI

Kombassan Holding?e bağlı Divapan Entegre Ağaç Panel Sanayi çalışanları ve aileleri, Divapan yönetimi tarafından 8 yıldır geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

 
Divapan?ın geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde Semazen gösterisi büyük ilgi gördü. Başarılı öğrencilerin ödüllendirildiği iftar programında ayrıca sihirbaz gösterisi ve Palyaçolar çocuklardan bol bol alkış aldı.


 

Divapan Entegre Ağaç Panel Sanayi Düzce Fabrikası'nın bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, Divapan fabrika yöneticileri, çalışanlar ve aileleri katıldı.


Semazen gösterisi ile başlayan iftar yemeğinin ardından konuşan Genel Müdür Hakan Zengin konuşmasına ?Biz büyük bir aileyiz? diyerek başladı ve fabrikanın bugün geldiği noktayı anlattı. Zengin, ?Divapan yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Öncelikle bu yatırımlarda bizlere bütün desteğini esirgemeyen Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin'e ve çok değerli yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Onların desteği ile Divapan her geçen yıl büyüyerek sektöründe ilklerin öncüsü olmaya ve bölgede bir kutup noktası olmaya devam edecektir. Ulaşmak istediğimiz hedeflerimiz var, bu hedefleri hep birlikte inançla çok çalışarak gerçekleştireceğiz. ? dedi.


 

BAŞARILI KARNEYE ÖDÜL


Hakan Zengin, çalışanların başarılı çocuklarını ödüllendirme geleneğinin de devam edeceğini ifade ederek ?Ödül verdiğimiz öğrenciler artarak devam ediyor. Bu ödüller çocuklarımızı teşvik ediyor buda bizi çok sevindiriyor? diye konuştu. Zengin daha sonra başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.


Gecede sihirbaz gösterisi ve palyaço gösterileri de geceye renk kattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.