MELEN ÇAYINDA KAYBOLDU

MELEN ÇAYINDA KAYBOLDU

Bu gece Melen Çayında bir kişinin kaybolduğu ihbarı üzerine ekipler alarma geçerek arama çalışması başlattı.Kaybolan şahıs 1 saatlik çalışma sonucunda yarı baygın halde bulundu.


BOĞULMADAN BULUNDU paylaşan: duzcetv

 

Bu gece Melen Çayında bir kişinin kaybolduğu ihbarı üzerine ekipler alarma geçerek arama çalışması başlattı.

Paşakonağı Köyünde yakınları tarafından haber alınamayan 38 yaşındaki  Muhammet Mecit'in kaybolduğu ihbarı üzerine Melen Çayında arama çalışması için bölgeye AFAD, Düzce İtfaiyesi su altı ekibi, Düzce Arama Kurtarma (DAKE) ekipleri sevk edildi.

Gece olması nedeniyle güçlükle yürütülen arama çalışmaları için bölgeye projektörler ve el fenerleri gönderildi. Kaybolan şahsın dereye düşme ihtimali üzerine Jandarma ekiplerinden de destek istendi. Arama çalışmaları Sonucunda 1 saat sonra şahsa ulaşıldı. Ancak yarı baygın halde bulunan şahsa ilk müdahale olay yerinde arama çalışması yapan DAKE, AFAD Ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Uzun süre Muhammet Mecit'i ayık tutmaya çalışan ekipler, Muhammetle konuşarak kendinde tutmaya çalıştılar. Yarı baygın Muhammet Mecit olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

 

 

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.