TÜNEL ÇIKIŞI FECİ KAZA

TÜNEL ÇIKIŞI FECİ KAZA

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tünel mevkiinde yolcu otobüsü devrildi. Kazayı gören ve devrilen otobüse çarpmamak için frene basan diğer otobüs ise bariyerlere çarparak orta refüje çıktı. Kazada devrilen otobüste bulunan 7 kişi hayatını kaybederken 40 kişide yaralandı.

Bolu Dağı Tünel çıkışında bu sabaha karşı meydana gelen feci kazada 7 kişi öldü,40 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Ankara?dan İstanbul istikametine gitmekte olan ve Tuncay Sütçü idaresindeki 68 DK 464 plakalı yolcu otobüsü yolun yağışlı ve kaygan olması nedeniyle seyir halindeyken devrildi. 

Kaza sonrasında yaralılara müdahale eden 112 Acil Servis ekipleri ve Polis ekipleri ölümden döndü. Kazadan 3 dakika sonra aynı istikamete giden Yılmaz Akkan idaresindeki 34 ZZ 5974 plakalı yolcu otobüsü kaza yapan otobüsü görerek bir anda frene bastı ancak duramadı ve bariyerlere çarparak orta refüje çıktı. 

Kaza sonrasında ortalık ana baba gününe döndü, Bolu ve Düzce?den gelen 112 Acil Servis ambulansları yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Kazada adeta can pazarı yaşanırken çok sayıda yolcu gözyaşlarına boğuldu. Kaza yerinde 6 kişi yaşamını yitirirken, hastaneye kaldırılan yaralılardan biri kurtarılamadı, ölü sayısı 7'ye çıktı.

TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapanırken, araçlar D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişine yönlendirildi. UMKE, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 112 Acil ekipleri, itfaiye ve trafik ekipleri olay yerinde çalışma yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.