DÜZCESPOR'DAN SPOR YAZARLARIDA ÜMİDİNİ KESTİ

DÜZCESPOR'DAN SPOR YAZARLARIDA ÜMİDİNİ KESTİ

Düzce basınının tanınmış spor yazarlarının görüşleri şöyle.

 

 BAŞIMIZ SAĞOLSUN –İHSAN ÇETİN-DÜZCE DAMLA

Evet hüsranla sona eren 2011-2012 sezonu. Bu saatten sonra bir ihtimal daha var şarkısını söyleyebiliriz belki.. Biz bu hafta Bartını yeneriz, Sultangazide evinde puan kaybederse iki kentin takımı el ele playofa çıkabilir. Futbolda olmayacak netice yok tabi. Bizim takım bu sezon olmayacak neticeler almadımı. Bu saatten sonra geride bıraktığımız  sezonu hatırlayacak olursak yazılacak, söylenecek o kadar şey varki ama benim geride bıraktığımız sezonun artılarını, eksilerini yazacak ne mecalim kaldı nede takatim.

 

HASTALIK SEBEBİMSİN DÜZCESPOR-KENAN IŞIK-DÜZCE DAMLA

 

Yine bize hüsran,yaktın bizi Düzcespor, hastalık sebebimsin Düzcespor…. Bu ve bunun gibi benzer sözleri Düzcespor taraftarlarının kurduğu Düzcespor sitesinde bulmak mümkün. Sezon başından bu güne kadar takımını her türlü sonuca rağmen destekleyen Düzcespor taraftarı artık umudunu kesmiş, takıma, yönetime ve geçmiş teknik kadroya olan sitemlerini dile getiriyor

ARA TRANSFER KOMEDİ

Özgür Oral, Mustafa Yıldırım, Seçkin Asuk üçlüsü sezon öncesinde son yılların en akılcı transferlerini gerçekleştirdi. Sezon öncesinde kaleci hariç alınan bütün futbolcular neredeyse 2. lig düzeyinde. Sezon öncesi transferi alkışladığımız tebrik ettiğimiz Düzcespor'da ara transfer tam bir komedi. Alınan 3 futbolcunun takıma en küçük bir katkısı olmadı. 

YÖNETİM ELBETTE BAŞARISIZ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığındaki yönetimin 2 sezonki hedeflerini hatırlatmada yarar var. Düzcespor bank asya ligine çıkacak, Düzcespor tesisi yapılacak, Düzcespor kurumsallaşacak, Düzcespor storoler açılacak , ve Düzcespor sürekli gelire kavuşacak. Bugünkü tabloyu göz önüne aldığımızda yönetimin başarılı mı, yoksa başarasızmı olduğunu gösteriyor. Ortada ne sportif başarı, ne tesis hiçbir şey yok.

METİN KÖSEER-DÜZCE POSTASI

Saymakla bitmeyen hatalar birbirini kovalarken, Düzcespor binlerce para harcayarak futbolcu transferleri yaptı. Beyköy ise mütevazi kadrosuyla lige devam kararı aldı.Önceki hafta küme düşen Beylikdüzü Düzcespor'a kafa tuttu. Maç 5 dakika daha uzasaydı 3-3 berabere bitecekti.Düzcespor yine hoca değiştirdi. Kömürspor mağlubiyeti sonrası istifa eden hocaların yerine Erol Köseer getirildi. Son 3 haftaya girilirken bu hoca değişikliği Düzcespor'u yine kurtaramadı.Erol hocada sihirli değnek yok ki son 3 maçta takımı kurtarsın. Ligle alakası bile olmayan Geredespor Düzcespor'a acımadı. Galipken mağlup olduğumuz maçı berabere zor bitirdik. Biz daha neyi nerede arıyoruz hala anlamış değilim.Düzcespor Basın Sözcüsü maç öncesi futbolculara korkunç prim verileceğini açıklıyor. Oysa Beyköyspor parasız pulsuz maçlarını oynuyordu.Kömürspor bile 3 trilyon (3 milyon YTL) para harcadı dediler. Sonuç ne oldu. Hüsranla bitti. Demek ki her şey para demek değilmiş.Düzcespor havlu attı dersek yanılmayız. Bundan sonra Beyköy'ün şampiyonluğu için mücadele verelim. Düzce kazansın. İki takımımızdan biri mutlaka çıksın diyelim.


 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.