TERÖR ÖRGÜTÜNE TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ

TERÖR ÖRGÜTÜNE TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ

Bolu'da yaklaşık 300 kişi, geçtiğimi günlerde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Terör örgütüne tepki gösterile yürüyüşe Düzceliler de destek verdi. Bolu basın ortak eylemi, ?yıllardır birbiriyle hiç geçinemeyen Bolu ve Düzce illerinin vatandaşları bu yürüyüşte bir araya gelerek tarihi bir güne tanıklık ettiler.?şeklinde duyurdu.

Türkiye?yi sarsan terör saldırıları ile şehit edilen askerler ve polisler için Bolu da ayaktaydı. Yaklaşık 300 kişi terör örgütüne tepki gösterdi. Belediye Meydanı'nda toplanan grup Türk bayraklarıyla yürüyerek tekbir getirdi.

İzzet Baysal Caddesi'nde şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okuyan grup, vatandaşlara da gruba katılmaları için çağrıda bulunarak ilerlerken,'Ne Mutlu Türk'üm diyene', 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Polis ölüyor herkes uyuyor', 'Türkiye haine mezar olacak', 'Mecliste HDP istemiyoruz' sloganı attılar. Bazı vatandaşlar da evlerinin pencerelerinden alkışlarla gruba destek verdiler. Grup, sloganlar eşliğinde İzzet Baysal Caddesi'nden Kent Meydanı'na kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Düzceliler de ? Düzce halkı olarak Bolulu kardeşlerimizin yanındayız? yazılı pankartla yürüyüşe destek verirken, Bolu basını bu yürüyüşü, ? Yıllardın aralarında hep sürtüşme yaşayan Bolu ve Düzce?li vatandaşlarında bu yürüyüşte birlik ve beraberlik içersinde olmaları ise tarihi bir ana tanıklık etmiş oldu.? Şeklinde yorumladı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.