GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Düzce polisi, ülke genelinde son günlerde artan terör olayları nedeniyle kentin girişinde önlemlerini arttırdı. Ekipler, kente giren yabancı plakalı araçlarda detaylı arama yapıyor. Polisler elleri tetikte nöbet tutuyor.


GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ paylaşan: duzcetv

Ülke genelinde son günlerde artan terör olayları güvenlik önlemlerini hat safhaya ulaştırdı. Düzce emniyet müdürlüğü ekipleri de kentin ana güzergahta bulunan girişinde de önlemlerini arttırdı. Ekipler, kente giren yabancı plakalı araçlarda detaylı arama yapıyor. Şahıslar üzerinde de genel bilgi taraması yapan polis ekipleri silahlarla nöbet tutuyor.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, son günlerde kolluk kuvvetlerine karşı yapılan terör saldırılarının ardından alarma geçti. Gece gündüz kentte güvenlik uygulaması yapan ekipler, sabah saatlerinde kentin giriş ve çıkış noktalarında geniş güvenlik önlemleri alarak, araçlar ve şahıslar üzerinde arama yaptı.

Durdurdukları araçları didik didik arayan ekipler, sürücüler ve yolcular üzerinde ise genel bilgi taraması yapıyor. Polis ekipleri, silahlarla nöbet tutarken bugün hal kavşağında yapılan uygulamada bir araçta ruhsatsız bir pompalı tüfek bulundu. Tüfeğin sahibi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyet ekipleri kentin güvenliği için uygulamaların devam edeceğini bildirdi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.