TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Geçtiğimiz Pazartesi akşam saatlerinde Cedidiye Camii önünde vurularak ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede bu sabah hayatını kaybeden Taner K.?yı vuran zanlı yakalandı.

Cedidiye Camii önünde akşam saat 19.30 sıraları meydana gelen olayda aralarında daha önceden husumet olan M.C. E. ve Taner K. Cedidiye Camii önünde tartışmışlar, ardından,  M.C.E. iki el ateş ederek 29 yaşındakii Taner K'yı sırtından vurmuştu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Taner K., dün sabah saat 06.30 sıraları yoğun bakımda hayatını kaybetti.

SİLAHIYLA BİRLİKTE YAKALANDI

Emniyet ekipleri, saldırı sonrası olay yerinden kaçan şüpheli M.C.E.'nin yakalanması için 2 gün boyunca yoğun çalışma başlattı. Düzce'deki bir çok eve baskın düzenleyen Düzce Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri yaptıkları operasyonla, bu sabah saat 05.00?te zanlıyı suç aleti silahı ile birlikte yakaladı. Emniyete götürülen M.C.E. buradaki işlemlerin ardından öğle saatlerinde, olayda kullanılan silahla birlikte Düzce Adliyesine çıkartıldı. M.C:E.?nin adliyeye çıkartılması sırasında çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.M.C.E çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.