POLİS?TEN TORBACI OPERASYONU

POLİS?TEN TORBACI OPERASYONU

Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, aylar süren takip sonucu, bu sabah  'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Bir çok polisin katıldığı sabah saat 05.00'teki operasyonda bir çok eve baskın düzenlendi. Baskında gözaltılar olduğu öğrenildi.

KOM Şube Müdürlüğünce Düzce genelindeki sokak satıcılarına yönelik başlatılan planlı çalışmalar ile ilgili olarak; Sarayyeri, Konuralp, Körpeçler ve Hamidiye Mahallesinde uyuşturucu satışı yapan 5 şüpheli şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 30.07.2015 günü ikametlerde yakalanan sentetik kannabioid maddeleri ile birlikte gözaltına alındı.

Yapılan çalışmalarda şüpheli şahıslardan uyuşturucu temin eden 17 şahıs sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ile yakalanıp haklarında Uyuşturucu Madde Kullanmak Suçlarından yasal işlem yapıldı.

Gözaltına alınan ve hırsızlık - uyuşturucu gibi çok sayıda geçmişten suç kaydı bulunan 5 şüpheli tamamlanan işlemlerinin ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan bugün adliyeye çıkarıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.