MÜSİAD GENÇLİK KURULU KONYA'DA

MÜSİAD GENÇLİK KURULU KONYA'DA

Genç MÜSİAD'lıların buluştuğu Genel İstişare Toplantısı Konya'da gerçekleşti. Düzce Genç MÜSİAD Başkanı Ömer Levent Bilgin ve yönetimi de bu toplantıya katıldı. 


3 ayda bir gerçekleştirilen ve tüm dünyadaki Genç MÜSİAD'lıların buluştuğu Genel İstişare Toplantısı Konya'da gerçekleşti.

Düzce Genç MÜSİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri toplantıda yerini aldı. Programı hakkında açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Düzce Başkanı Ömer Levent Bilgin, "Konya şubemizin ev sahipliğinde Yurt içinde 42 yurt dışında 14 şubemizle 3 gün süren toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantılarımızda yapacak olduğumuz projeler, ülke gençliğinin sorunları, çapraz ticaret ve ihracat konularını görüşerek toplu mutabakat sağladık.

Üyelerimiz açısından da oldukça faydalı geçen bu toplantılarla derneğimize ve ülkemiz gençliğine faydalı olmaya devam edeceğiz. Son olarak 'Bu yaz camideyim' projesinin kapanışını 21 Ağustos Cuma günü, Cuma Namazından sonra Gürcü Osman Cami Bahçesinde yapacağız, tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.