DÜZCE BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI BÜYÜLEDİ

DÜZCE BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI BÜYÜLEDİ

 Gençlik Merkezindeki programda şehir tiyatroları tarafından hazırlanan skeçler sahnelendi. Skeçler izleyenleri kahkahaya boğarken, skeç aralarındaki şiir dinletileri de hüzünlü anlar yaşanmasına neden oldu. 

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar gününe özel bir program hazırlandı. Gençlik merkezindeki programa Düzce Belediye Başkan yardımcısı Vahap Demirel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu ve Şehir Tiyatroları sorumlusu Selçuk Develi'nin yanı sıra çok sayıda tiyatro sever katıldı. Program Şehir Tiyatroları sorumlusu Selçuk Develi'nin Tiyatrolar günü Ulusal Bildirisi'ni okuması ile başladı. Daha sonra şehir tiyatroları oyuncuları tarafından hazırlanan skeçler sahnelendi. Skeçler davetlileri kahkahaya boğarken, skeç aralarındaki şiir dinletileri de izleyenlere hüzünlü anlar yaşattı.
Program sonunda Şehir Tiyatroları oyuncularını tebrik eden Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, "Şehir Tiyatrolarımızın başarılı oyuncularını tebrik ediyorum. Yaptıkları her oyunun hakkını fazlası ile veriyorlar. Türkiye'de tiyatrocular çok iyi para kazanamıyor, ama bir dizide 5-10 dakika sahne alan oyuncular çok iyi paralar kazanıyor. Umarım tiyatrocular da hak ettiği değeri görürler" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.