SİVRİKAYA HASTANESİNDEN AÇIKLAMA

 SİVRİKAYA HASTANESİNDEN AÇIKLAMA

 Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi İletişim Pazarlama Ve Anlaşmalı Kurumlar Müdürü İrfan Doğan Bir Basın Toplantısı Düzenleyerek, 15 Kasım 2006 Tarihinde Faaliyete Başlayan Hastanemiz Sgk İle Sözleşemesini 26.04.2007 Tarihinde Yapmış Bu Tarihten İtibaren Sgk Hastalarına Hizmet Vermeye Başlamıştır.16 Şubat 2012 Tarihi İtibariyle Sgk İle Sözleşme Yenilemiştir Bunun Yanı Sıra Hastanemizin 18 Özel Sigorta İle Anlaşması Bulunmakta Olup Hizmet Verdiği Portföyü Genişletmeye Devam Ederek Bölgede Referans Hastane Olma Yönünde İlerlemektedir" Dedi.

-Iso 9001-2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesine Sahip Hastanenin  2010 Ve 2011 Yıllarında Geçirdiği  Dış Denetimlerle Sistem Şartlarını Sağladığını Kanıtlamış Olduğunu Ve  Mevcut Belgesini Muhafaza Ettiğini Söyleyen İrfan Doğan, .Halen  22 Uzman, 4 Pratisyen Hekim İle Donanımlı 4 Ameliyathane  Acil Servis, Yoğun Bakım  Ünitesi Ve Yakında Devreye Girecek Olan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi İle  Hizmet Vermeye Devam Etmektedir İfadelerini Kullandı.

 Doğan, Özel Hayri  Sivrikaya Hastanesinin  2010 Ve 2011 Yıllarında Sağlık Bakanlığı Tarafından Gerçekleştirilen Hizmet Kalite Standartları Denetlemelerinden Başarıyla Çıkarak B Grubu Hastane  Olmayı Başarmıştır. Ayrıca 2012 Yılında Yapılan Düzenleme İle İlave Ücretler Konusunda Birinci Sınıf Hastaneler Arasına Girmeye Hak Kazanmıştır." Dedi

İrfan Doğan,  Açıklamasında Yeşil Alan Konsuna Da Açıklık Getirerek Şu İfadelere Yer Verdi.

Diğer Bir Konun İlave Ücret Alınması Konusu Olduğunu, Bu Konu Sağlık Uygulama Tebliğinin 3.3.1. İlave Ücret Alınması Başlıklı Maddesinde Düzenlenmiş Olduğunu Vurgulayan Doğan,  Aynı Tebliğin 3.3.3 Maddesinde İlave Ücret Alınmayacak Hizmetler Şu Şekilde Belirtilmiştir" Diyerek Sözlerini Şöyle Sürdürdü.

Doğan,  Açıklamasında "Üçüncü Konun %90 Konusu Olduğunu İfade Ederek, "Bu Konu Halkımız Tarafından 90 Tl İlave Ücret Ödeme Olarak Algılanmakta Olup Bu Durum Yanlış Anlaşılmaktadır..Kurum Hastaneye Karşıladığı Sağlık Hizmeti Bedelinin %90 Kadarını İlave Ücret Olarak Alma Hakkını Vermiştir.Hastane Önceden Sosyal Güvenlik Kurumuna  Bildirmek Ve Altı Ay Süreyle Değiştirmemek Kaydıyla Bu Oranı Geçmeyecek Şekilde İlave Ücret Alabilir. Örnekle Açıklayacak Olursak 24 Tl Ortopedi Muayenesinden Alınacak İlave Ücret Maksimum 24 Tl Nin %90 Olan 22 Tl Dir. Dolayısıyla Halkımızızn Muayeneye 90 Tl Ödeyeceğini Düşünmesi Yanlış Anlaşılan Bir Konudur..Ayrıca Hastanemizde Sut Gereği İlave Ücret Alınamayacak Hizmetler Konusunda Son Derece Hassas Davranılmaktadır.Başladığı İlk Günden İtibarem Mevzuatın Çizdiği Çerçevede Hareket Eden Hastanemiz Bundan Sonrada Bu Konuda Örnek Olmaya Devam Edecektir.Halkımızı Merak Ettikleri Her Konuda 524 16 66 Nolu Telefonumuzu Arayarak  Bizlerden Her Konuda Bilgi Alabilirler. Açıklamasında Bulundu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.