AK PARTİ VEFA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

AK PARTİ VEFA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, birlik beraberlik ve kardeşlik düsturu ile partiye hizmet etmiş teşkilat mensuplarına gerçekleştirmeye devam ediyor.

 
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri, her gün partiye hizmet vermiş teşkilat mensuplarını ziyaret ederek hem sohbet ediyor hem de fikir alışverişinde bulunuyor. Kamuoyunda da olumlu etki yaratan vefa ziyaretleri kapsamında AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, parti kurucularından ve Merkez İlçe eski Başkanı Gökhan Taşlı?yı ziyaret etti. AK Partinin kuruluşunda yaşanan sıkıntılar ve gündem hakkında konuşuldu.


AK Parti heyeti ardından parti kurucularından Mehmet Nuri Lurçi?yi iş yerinde ziyaret etti. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ardından Merkez İlçe eski yönetim kurulu üyelerinden Muammer Ceylan?ı evinde ziyaret etti. Ceylan ve AK Parti heyeti siyasi gündem ve 7 Haziran seçimleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.


AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ?Parti büyüklerimize ve partimizin kurulmasında emeği olan herkese saygımız var. Birlik ve beraberlik için AK Parti dava bilincini devam ettiriyoruz? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.