DÜZCE ÜNİVERSİTESİ HIZLA GELİŞİYOR

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ HIZLA GELİŞİYOR

Düzce Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlknur Günaydın, Konuralp Yerleşkesi?nde inşaatı devam eden binalar hakkında bilgi verdi.

Daire Başkanı İlknur Günaydın, ?Şu an Yeni Amfi ve Merkezi Derslikler binası, Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hizmet binası, Deneysel Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (Deney Hayvanları Laboratuvarı) ile hastane ek bina inşaatı kampüsümüz içerisinde devam eden inşatlar arasında yer almaktadır. 2015 yılının sonlarına doğru bitmesini planladığımız Yeni Amfi ve Merkezi Derslikler binası zemin + 3 kat olmak üzere toplam 9.000 m2'dir. Binada toplam 22 adet derslik bulunmakta ve bina içinde 210 kişilik çok amaçlı salon yer almaktadır.? Dedi.

Düzce Üniversitesi?nin hızlı bir şekilde geliştiğine dikkat çeken Günaydın, ?Üniversitemiz sürekli gelişen, öğrenci sayısını arttıran bir Üniversite.  Bizde Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığı olarak bu hızlı gelişmeye paralel bir şekilde kampüsümüzü genişletmeye ve geliştirmeye çalışıyoruz.? dedi.

Üniversitenin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılları arasında yaklaşık 25 bin öğrenciye ev sahipliği yapacağını belirten İlknur Günaydın, ?Üniversitemizin bu sene yaklaşık 25.000 öğrencisi olacak. Bu sayının önümüzdeki 3 yıl içerisinde 40 bine ulaşması hedeflenmektedir. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı olarak Düzce Üniversitesi?nin; eğitim, hizmet yapıları, spor tesisleri, kütüphanesi, laboratuvarları, öğrenci merkezleriyle (kafeteryaları, kırtasiyeleri,  marketleri, büfeleri ve postanesiyle) öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayabileceği bir yerleşke olması için çalışmalarımız devam ediyor.? şeklinde konuştu.

Son olarak yapılması planlanan projelere de değinen Günaydın, ?Kalkınma Bakanlığına yapılan 2016-2018 dönemi yatırım teklifleri kapsamında; Öğrenci Merkezi, Kütüphane, Tıp Fakültesi Ek Binası ve BESYO binası bulunmaktadır. Kalkınma Bakanlığının uygun görmesi halinde binaların yapımına başlanacak. Önümüzdeki yıllarda binası bulunmayan fakültelerin öncelik sırasına göre binaların yapımına hızlı bir şekilde geçilecektir.? diyerek sözlerini sonlandırdı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.